måndag, december 10, 2007

De är farliga låt dig inte luras!

Under de senaste dagen har jag fått en hel del email sänt till mig. Många talar om att länders regeringar nu börjar göra informationskampanjer om zombies. Inte att dom är farliga och kan vara vår civilisations undergång utan att de är individer och bör behandlas på ett värdigt sätt.

Detta är livsfarligt och får absolut inte bli någon sorts sanning. Vi måste verkligen ta tag med krafttag mot detta tilltag. Zombies är och förblir livsfarliga. De har inte några känslor och är absolut inte några individer. De dödar människor och äter deras kött. De dödar allt som kommer i deras väg. Det är därför som det är så viktigt att vi i Vetenskapakademin finns. Vi kan inte låta en regering ge ut falsk information som kan skada människor. Vi kan vara det enda hoppet för att människan skall överleva. Det är även viktigt att du som läser sprider vidare budskapet om zombies. Dess fler som är beredda dess fler kommer att överleva. Att vara beredd är det bästa sättet, kanske det enda sättet att överleva. Så tro inte på regeringars "information". Den enda informationskällan som du verkligen kan lite på till 100% är Veteskapsakademin.

Om du behöver komma i kontakt med Vetenskapsakademin på något sätt. Antingen för att lämna information om utbrott av zombies eller för att dela med dig av dina egna tips för att göra dig beredd hör av dig till oss via e-mail vetenskapsakademin@gmail.com

pingat på intressant.