torsdag, juni 07, 2007

Kampen går vidare faran är alltid nära

Under våren har det varit väldigt tyst med nyheter om attacker. Detta betyder inte på något sätt att det går att slappna av. Zombier finns överallt och det är bara en tidsfråga innan en ny attack kommer. Vetenskapsakademin har under vinter och vår tränat i vår träningsanläggning. Vi har bland annat försökt att ta fram ett nytt vaccin mot viruset. Försöken har varit ett komplett misslyckande från vår sida. Det kanske mest anmärkningsvärda är att vi sedan vi startade denna blogg fått nya rekryter för att försvara vårt samhälle och mänsligheten. Kvinnor och män som stolta vägrar att se när zombierna tar över.

Men hur ser läget ut just nu. Vi får stadiga rapporter att mindre utbrott sker på landsbygden i USA. Långt ifrån några större samhällen. Detta har än så länge inte varit några problem alls. Tyvär så medelade våra amerikanska vänner att en av våra tappra försvarare miste sitt liv under ett utbrott i Wisconsin. Hans namn var John Schulman. Vi skall alla minnas detta namn. Han dog som en hjälte. Han försvarade in i det sista mänskligheten och vår civilisation.

Vi har även fått obekräftade uppgifter på utbrott i Kina och i Pakistan. Men vi har inte kunnat komma i kontakt med myndigheter för att få detta bekräftat. Vi skickade vår specialstyrka Zombie Squad för att undersöka med de hittade inte några infekterade. Men naturligtvis så håller vi ett vakande öga på utvecklingen i dessa områden.

Vi skall även tacka de personer som ger sitt stöd till oss i Vetenskapsakademin.

Vill även du göra en insats för mänskligheten så skicka ett mail till vetenskapakademin@gmail.com för mer information.

Pingat på intressant.