fredag, oktober 06, 2006

Gradering av utbrott

För att underlätta arbetet här på Vetenskapsakademin graderar vi de utbrott av zombies efter en 4 gradig skala. Jag skall nedan redogöra för dessa skalor så att när du kontaktar oss, redan kan medela oss vilken omfattning som utbrottet är av.

Klass 1
Ensataka zombier som anfaller bondgårdar eller ensliga stugor med endast ett fåtal invånare. Detta är naturligtvis det vanligaste utbrottet som sker i västvärlden idag. Men detta är långt ifrån de minst farliga utbrotten. Eftersom invånare oftast inte märker av dessa utbrott så finns risken att de växer snabbt och sprider sig med en enorm hastighet.

Klass 2
Under ett klass 2 utbrott så är det en hjord av zombier på allt emellan 5 till 40 individer som attackerar byar eller mindre städer. Dessa utbrott har under åren böovot mer ovanliga på grund av Vetenskapsakademins effektiva arbete. Men inträffar några gånger under varje år. Vår special styrka Zombie Squad har dock under senare åren rapporterat in ett antal intressanta iaktagelser. Klass 2 utbrott sker allt oftare i samband med att man har en militäranläggning i staden eller ett forskningslabratorium. Detta är något som dock inte bekräftats helt av Vetenskapsakademins underrättelsetjänst. Utan är bara en teori som vi i dagsläget arbetar efter.

Klass 3
Under denna form av utbrott är situationen väldigt allvarlig. Det är hjorder av zombier med fler än 50 individer som attackerar tätbefolkade områden av alla de slag. Man kan klassa en hel byggnad som ett klass 3 område medans byggnaden bredvid fortfarande klassas som ett klass 1 område. Klass 3 utbrott kräver stora resurser från vår sida och vi får ofta samarbeta med militären. Dessa utbrott är som tur vad, väldigt ovanliga och har bara dokumenterats under ett fåtal gånger. Vissa rapporter talar om att militären har spräng hela städer för att kontrollera utbrotten. Som vanligt så saknas det bevis för detta och naturligtvis inte fullständigt bekräftas. Om militären hade rätt träning så hade dessa bomber använts helt i onödan. De oskyldiga offer som bomben tar med sig hade idag troligen vart i livet. För att inte tala om de ofantliga summor i form av egendom och fastigheter som blir förstörda. Och som sagt oftast helt i onödan.

Klass 4
Detta är jordens undergång. Vi människor är i minoritet. Vi är på gränsen till utrotade. Under ett klass 4 utbrott så finns det inte längre något att göra. Det enda som vi kan göra är att försöka hitta en trygg och säker plats där vi kan bygga upp en civilisation igen. Om ett klass 4 scenario skulle uppstå så måste jag be er att söka en fristad. Försök att få med så många som möjligt. Ju fler ni är ju lättare är det att överleva. Håll koll på er omgivning. Zombier kommer att attackera er men de kommer efter några år att minska i antalet. Då är det dags för er att börja med insamlingsuppdrag. Ge er ut i världen och försök att finna mat och förnödenheter som ni kan ha nytta av. Vem vet ni kanske till och med hittar fler som överlevt katastrofen. Men fram till den dagen så är det viktigt att ni lär er att leva av det som naturen kan ge er. Under tiden så bör ni studera, allt ni kan. Vi kommer behöva personer som är kunniga inom teknik när vi åter skall ta tillbaka våra städer från de odöda. Byggnadskonst är en annan viktig sak. Vi kommer säkert att behöva göra reparationer för att åter kunna använda de byggnader som vi lämnade i händerna på zombierna. Och framför allt så skall ni kunna bygga skydd mot zombier på den boplats som ni befinner er på innan dagen kommer då vi skall ta tillbaka vår värld från zombierna.

Detta är det sätt som vi klassar utbrott idag. Det är viktigt att ni kan dessa utbrott på era fem fingrar för en dag så kommer ni att behöva vår hjälp. Vi på Vetenskapakademin är idag den enda organisationen som bevakar zombieaktivitet i världen. Och vi behöver ha just din hjälp. Se till att du redan idag blir medlem i Vetenskapsakademin. För att bli medlem behöver du bara skicka dina uppgifter i ett mail till vetenskapsakademin@gmail.com så blir du automatisk medlem. Då kommer du att få tillgång till specialträning och dessutom få det medlemsbrev som vårt medlemskansli idag skickar ut.

kom ihåg att skicka just dina uppgifter till vetenskapsakademin@gmail.com nu!

pingat på intressant.