tisdag, oktober 03, 2006

Zombiers skador läker inte

Förr eller senare kommer en zombie att skada sig. De bryter armar och ben precis lika lätt som människor. Eftersom deras kroppar är döda så läker inte sår eller benbrott på dem. Eftersom de inte läker sår så kan de inte heller bygga upp mskler. Muskler bryts ned när de används men till skillnad från oss människor som bygger upp muskler snabbt efter nedbrytningen så är inte fallet detta med zombier. Observationer har visat att Zombiers muskler inte bryts ned i samma utsträckning som människors muskler, även om det är okänt vad detta beror på. Såren på en zombie blir inte heller infekterade av bakterier. Detta beror troligen på att zombiers kroppar bara är död vävnad. Studier visar att alla djur flyr från zombier så även bakterier.

Studier som bedrivs just nu talar för att zombier inte heller anfaller djur. Vad just detta beror på finns det idag endast vaga teorier. Vi får säkert tillfälle att återkomma till detta senare.

Om du har några ideér till vad vi skall koncentrera vår forskning på i detta skede så skicka genast ett e-mail till oss med dina teorier.
vetenskapsakademin@gmail.com