tisdag, oktober 03, 2006

Överlev attacker

Zombier är långsamma varelser, men det är farligt att tro att detta gör dom mindre farliga. Trots deras långsamma rörelser så har de en enorm styrka. Inte styrka i den bemärkelsen att dom är starkare än oss människor. Vad man än ser i filmer så är inte zombier starkare än vad människor är, däremot så kan de uppfattas som starkare eftersom de inte känner smärta. Man kan säga att zombier inte har några av de brister som vi människor har.

Vad skall man göra för att skydda sig mot hotet?
Det är inte lätt att döda zombier om man inte har rätt träning. En vuxen person skulle säkert lätt kunna döda en zombie. Men skulle det vara mer än en kan det bli svårt att överleva utan rätt träning. Det lättaste och enda rätta sättet är att snabbt fly till en säker plats och låsa om sig. Sedan skall du så snabbt som möjligt kontakta oss på Vetenskapsakademin så vi kan skicka ut vår välutbildade Zombie Squad för att ta hand om hotet.
Om du ändå skulle befinna dig i en situation så att du inte kan fly försök att förstöra zombien hjärna. Detta gör du lättast genom att skjuta zombien i pannan med en pistol. Om du inte har tillgång till ett skjutvapen så kan du försöka förstöra hjärnan genom att slå hårt med ett trubbigt föremål mot dess huvud. Man kan använda eld för att förgöra zombien. Detta är något som inte rekomenderas om du inte har en väldigt öppen och säker plats. Zombien kommer att bli som en levande fackla då det tar ett tag innan elden förtär dess hjärna och zombien dör. Det som händer med eld är att hjärnan kokar eller förkolnas.

Oavsett om du själv dödar zombien eller inte så skall du genast kontakta oss här på vetenskapsakademin genom att skicka ett e-mail till vetenskapsakademin@gmail.com.