söndag, oktober 01, 2006

Kampen för din överlevnad

Vetenskapsakademin är ett sällskap som tar kampen mot de odöd på allvar. Vi kommer alltid att försvara människornas liv, med vilka medel som helst.

Du kanske undrar hur just du kan hjälpa till? Självklart så skall du bli medlem i vår organisation. Men det är kanske inte så lätt att genast börja attackera zombier med sina bara händer. Så vad kan du göra som är mycket lättare. Vad kan du göra för att skydda oss mäniskor? Det absolut enda rätta är att så fort du ser någon som helst zombieaktivitet skall du kontakta oss så att vi snabbt kan komma för att undersöka saker och utplåna hotet.

En annan sak som vi verkligen behöver ha hjälp med är att sätta upp våra posters. Du skriver själv ut dom och sätter upp dom i ditt bostadsområde. Gå ihop med grannarna och skapa grannsamverkan mot Zombier. Det är viktigt att du informerar dina vänner om hotet som står framför oss.

Kom ihåg du kan alltid höra av dig till oss för att få mer information eller för att bli medlem.

Här är de posters som vi i dagsläget använder.

























Denna poster är jättebra att sätta runtomkring på stolpar och dylikt. Detta för att visa att man i kvarteret är väldigt noga med att rapportera alla zombieaktiviteter direkt till oss på Vetenskapsakademin.