tisdag, oktober 03, 2006

Främlingslegionen i Marocko

Under 1974 kom en av de mest allvarliga incidenterna som ägt rum i norra Afrika. Kanske mest för att ingen fick reda på att detta anfall för än långt efter den ägt rum.
Under 1975 började fransmännen sakna en grupp främlingslegionärer som hade befunnit sig i Marocko. Man hade inte hört från dem sedan sommaren 1974 då man hade levererat förnödenheter och ammunition till lägret. Man bestämde sig för att skicka en grupp för att kontrollera lägret. Vad man fann var skrämmande, lägret som hade vart uppbyggt av trä var helt utbränt. Det fanns inte någon levande kvar i eller runt fortet. Truppen med främlingslegionärer som var stationerad i fortet hade bestått av 59 meniga, 2 serganter och en överste. Totalt 62 personer. En makaber upptäckt var att man hittade kvarlevor från totalt 195 mänskliga individer. Detta förbryllade militären då det var långt till närmaste by och det fanns väldigt få fordon i området. Vart hade dessa människor kommit ifrån? Efter att man noga sökt igenom ruinerna efter fortet så hittade man Överste Jean Lucs loggbok. Nedan följer en översättning från denna.

26 Juni 1974
Var ute på spaning idag med patrull FLA002, solen visade sig vara mycket varmare än vad vi hade räknat med. Brunnar och oaser börjar torka ut, vatten kan bli ett problem för oss. Såg en del människor som vandrade omkring i öknen, de verkade sjuka. Det kan vara någon form av pestsmitta. Ger order om att all kontakt med civila skall upphöra med omedelbar verkan.

27 Juni 1974
Civila har sett utanför fortet. De ger inget svar på tilltal. Enda ljudet som hörs är något som låter som ett långt utdraget stön. Detta stön kommer troligen från de civila.

28 Juni 1974
Fler civila har kommit till fortet. Fortfarande inget svar vid tilltal. Gav order om ett varningsskott men ingen reaktion från de civila. Gav order om att stänka samtliga portar och utökad bevakning. Jag känner mig orolig. Vi måste kanske öppna eld mot civila om de kommer närmare.

29 Juni 1974
Vi har idag öppnat eld mot civila. Vi vet att kulorna träffade dem. Vi kunde se bitar av deras kroppar slitas loss. Men trots detta fortsatte de att komma emot oss. Portarna till fortet är stängda och säkrade.
Hur skall vi klara oss ur detta? Ljudet från dessa varelser gör mig tokig, det tystnar aldrig.

30 Juni 1974
Idag har regelrätta strider uppstått. Dessa varelser bröt sig in genom västra porten. Vi lyckades spärra av porten men flera av dessa varelser kom in i fortet. Efter kraftig eldstrid från våra soldater lyckades vi döda dessa. 7 av våra legionärer är allvarligt skadade eller döda. Vi beslutade oss för att bränna kropparna för att förebygga spridning av sjukdommar. Detta gjorde varelserna som finns utanför fortet aggressiva. De började klösa och slå mot väggar och portar som omger fortet. Varelsernas händer slogs bklodiga och de verkade inte känna någon smärta. Sergant DePior blev galen och kastade en mängd handgranater mot varelserna. De såg ut som om många av dem dog. Vi kanske har kommit på ett sätt att döda dem nu.

1 Juli 1974
Ännu ett bakslag. DePior satte eld på en del av fortet idag. Flera av varelserna dog i flammorna tyvärr så brändes vårt föråd av förnödenheter ned i samband med detta. Vi har mat för några få dagar kvar.

2 Juli 1974
Detta blir det sista inlägget i loggboken. Vi har apterat sprängmedel runt hela fortet. Snart så öppnar vi portarna för att släppa in dessa varelser. När så många som möjligt är inne så kommer vi att spränga dem i luften. Vi kommer alla att dö tillsammans med dem.
Må Gud förlåta oss.

Överste Jean Luc 3 plutonen, främlingslegionen, Station Marocko


Detta var det sista som skrevs, men det är tydligt att detta är ett fall med zombier. Om legionärerna hade haft kunskap om zombier hade de lätt klarat sig ur denna situation. I slutändan änvände de sig av eld eller sprängämnen för att förgöra zombierna. Om de istället siktat i huvudet på zombierna så hade denna strid inte vart något problem för de vältränade främlingslegionärerna.
Om några zombier tog sig ifrån fortet finns det idag inte någon information om.
Om du har mer information tveka inte att kontakta oss på vetenskapsakademin.
Du kontaktar oss lättast via e-mail. vetenskapsakademin@gmail.com

1 Comments:

Blogger Unknown said...

Om någon letar efter jobb som zombiejägare:

http://platsbanken.ams.se/text/97/061003,090010,240916,81,0281650597.shtml

Kolla in!

MVH

Bo-Erik

11:32 em  

Skicka en kommentar

<< Home